Preskoči na glavni sadržaj

Zvizdan, Piknik i Trkač na 26. LIFFe-u

Od 11. do 22. studenog održat će se 26. izdanje Međunarodnog filmskog festivala u Ljubljani, koji će u svom bogatom programu prikazati i tri domaća naslova: dugometražni igrani film Zvizdan Dalibora Matanića te kratkometražne Piknik Jure Pavlovića i Trkač u režiji Petera Cerovšeka, Nataše Čiča i Tome Zidića.

Međunarodni filmski festival u Ljubljani ove godine donosi 99 dugometražnih i 16 kratkometražnih naslova, podijeljenih u 11 programa. Zvizdan Dalibora Matanića tako će biti prikazan u sklopu programa Pretpremijere, dok će Piknik Jure Pavlovića i hrvatska manjinska koprodukcija Trkač Petera Cerovšeka, Nataše Čiča i Tome Zidića biti prikazani u sklopu natjecateljskog programa kartkometražnih filmova Europe in Short.

U međunarodnom žiriju ove godine sjede hrvatski redatelj Zvonimir Jurić, bosanskohercegovački redatelj Srđan Vuletić i slovenski redatelj Marko Naberšnik, dok će u žiriju za kratkometražni film sjediti novinarka Anja Kučko Braun, kritičarka Bojana Bregar i Milan Milosavljević, programski direktor Akademskog filmskog centra u Beogradu.

Više informacija potražite na službenoj festivalskoj stranici.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.