Preskoči na glavni sadržaj

ZagrebDox objavio bazu ZagrebDox Pro

Nastojeći pridonijeti vidljivosti projekata dokumentarnih filmova, u rubrici ZagrebDox Pro na internetskim stranicama ZagrebDoxa objavljena je baza svih projekata koji su dosad sudjelovali na radionici ZagrebDox Pro i na pitching forumu.

U zadnjih deset godina na ZagrebDoxu je pitchano 120 dokumentaraca. Brojni projekti predstavljeni na ZagrebDox Pro-u dovršeni su te su postali višestruko nagrađivani dokumentarni filmovi poput Plati i ženi Atanasa Georgijeva, Selo bez žena Srđana Šarenca, Gangster te voli Nebojše Slijepčevića, Cinema komunisto Mile Turajlić, Nije ti život pjesma Havaja Dane Budisavljević i mnogih drugih. U bazu su, među ostalim, uvršteni podaci o fazi u kojoj se projekti trenutno nalaze, kao i informacije o festivalskim prikazivanjima, nagradama i tvrtkama zaduženim za distribuciju završenih filmova.

ZagrebDox Pro je program kontinuiranog usavršavanja namijenjen redateljima i producentima dokumentarnih filmova koji se održava posljednjih deset godina u sklopu međunarodnog festivala dokumentarnog filma ZagrebDox.

Iz ZagrebDoxa mole sve autore i producente dosad predstavljenih filmova da im pomognu u ažuriranju baze ZagrebDox Pro-a te da im pošalju podatke koji nedostaju (novi trailer, faza produkcije, nagrade i priznanja) na e-mail adresu: pro@zagrebdox.net.

Arhivu projekata možete pronaći na internetskoj stranici ZagrebDoxa u gornjem izborniku ZagrebDox Pro, podizbornik Svi projekti.

Naslovna fotografija preuzeta sa stranice www.soleilfilm.at/blog/

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.