Preskoči na glavni sadržaj

Prijave na MATCH 2024. otvorene i za hrvatske razvojne studije

MATCH je godišnji program koji je započeo 2018. godine, a pokretač programa je SpielFabrique. Izvorno francusko-njemački, sada svake godine uključuje više od petnaest europskih zemalja. Prijave za sudjelovanje moguće je poslati do 2. lipnja. 

Cilj programa je promicati interakciju između studija iz partnerskih zemalja, pružajući im platformu za susrete, ali i olakšati razvoj koprodukcija u industriji videoigara.

U sklopu koprodukcijskog sajma, studiji mogu se međusobno upoznati, povezati i dobiti mentorstvo. Također, Spielfabrique je uspostavio suradnje s mnogim partnerima koji već nekoliko godina biraju najbolje koprodukcije i nude im izdavačke ili investicijske ugovore (primjeri partnera su Arte, Ubisoft Blue Byte, Pictanovo itd.). Sajam završava s odabirom najboljih koprodukcijskih partnera i njihovim predstavljanjem pred potencijalnim investitorima u Strasbourgu.

U utorak, 14. svibnja i u četvrtak, 16. svibnja, na platformi Zoom mogu se poslušati predavanja o ovogodišnjem koprodukcijskom sajmu.

Zoom predavanju u utorak možete se priključiti putem OVE POVEZNICE, a predavanju u četvrtak putem OVE

Prijave se primaju do 2. lipnja, a prijaviti se možete OVDJE

Više informacija o programu možete pronaći na mrežnoj stranici CGDA (Croatian Game Development Alliance).

Hrvatski audiovizualni centar je član Game Public Funds Network (GPFN) ili Mreža javnih fondova koji sufinanciranju videoigre. Pokretač i organizator ove mreže je Spielfabrique. 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.