Preskoči na glavni sadržaj

Objavljeni rezultati Javnog poziva za MEDIA MATCHING potporu

Na 24. sjednici Hrvatskog audiovizualnog vijeća u 4. sazivu, koja se održala uživo i putem videolinka Zoom aplikacije u četvrtak, 23. studenog, donesena je odluka o raspodjeli sredstava za MEDIA MATCHING potporu (rok 13. listopada). 

Hrvatsko audiovizualno vijeće na 24. sjednici odlučivalo je u sastavu: Sanja Zanki Pejić, Zinka Kiseljak, Jasna Nanut, Josip Krajina, Jelena BlagovićKsenija Marinković, Marizabela MijakićLado Skorin, Juraj Kukoč, Goran Mećava, Mario Matković, Tomislav Vinceković, Neven Hitrec Tonko Weissmann

Rezultate Javnog poziva za MEDIA MATCHING potporu možete pogledati u privitku s desne strane teksta ili na OVOJ poveznici. Sredstva su odobrena za pet projekta u ukupnom iznosu od 70.388,71 eura. 

Podsjetimo, pravo podnošenja zahtjeva za MEDIA MATCHING potporu imaju producenti - fizičke i pravne osobe, upisane u sudski ili drugi registar za obavljanje djelatnosti proizvodnje audiovizualnih djela sa sjedištem u Republici Hrvatskoj ili one koje obavljaju djelatnost u Republici Hrvatskoj, upisane u očevidnik producenata, kojima su dodijeljena sredstva u Potprogramu MEDIA u okviru Programa Kreativna Europa.

Zahtjev se podnosi za odobrene projekte u natječajnoj kategoriji Potprograma MEDIA - Europski korazvoj i za projekt za koji je zaključen Ugovor o sufinanciranju s EACEA-om (operativnim tijelom Europske komisije). U razmatranje ulaze samo oni zahtjevi koji zadovoljavaju oba kriterija. 

Drugi rok za odobrene projekte CREA-MEDIA-2022-CODEV (s rokom prijave: 08.09.2022.) je 12. siječnja 2024

Cijeli tekst Javnog poziva možete pronaći OVDJE

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.