Preskoči na glavni sadržaj

Most na kraju svijeta i Cvjetni trg na 48. Worldfestu

Dugometražni igrani filmovi Most na kraju svijeta redatelja Branka Ištvančića i Cvjetni trg Krste Papića uvršteni su u službenu selekciju međunarodnog filmskog festivala Worldfest, koji će se održati od 10. do 19. travnja u američkom gradu Houstonu.

Festival Worldfest osnovan je 1961. godine te je bio jedan od prvih međunarodnih festivala u Sjevernoj Americi, a danas je potpuno posvećen nezavisnom filmu. Na ovogodišnje 48. izdanje Worldfesta pristiglo je preko 500 dugometražnih filmova, a njih 51 bit će prikazano na jednoj od tri festivalske lokacije. Više informacija saznajte na ovoj poveznici.

Također, Most na kraju svijeta uvršten je u selekciju 17. Međunarodnog festivala detektivskog filma (Detective FEST) koji će se od 15. do 19. travnja održati u Moskvi. Više o festivalu saznajte na ovoj poveznici.

Naslovne fotografije: Most na kraju svijeta; Cvjetni trg

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.