Preskoči na glavni sadržaj

Nacrt Pravilnika o provedbi postupka jednostavne nabave

Hrvatski audiovizualni centar (u daljnjem tekstu: HAVC) otvara savjetovanje s javnošću o Nacrtu Pravilnika o provedbi postupka jednostavne nabave (u daljnjem tekstu: Pravilnik). Pravilnikom se uređuju pravila, uvjeti i postupak jednostavne nabave za potrebe HAVC-a, za koju nije obvezno provoditi postupak javne nabave propisan Zakonom o javnoj nabavi, uzimajući u obzir temeljna načela javne nabave utvrđena Zakonom o javnoj nabavi te mogućnost primjene elektroničkih sredstava komunikacije.

Cilj i svrha ovog savjetovanja je prikupiti mišljenja javnosti o nacrtu novog Pravilnika te ovim putem molimo sve osobe koje se žele uključiti u savjetovanje da dostave svoje primjedbe i prijedloge, uz jasna obrazloženja na što se očitovanja odnose, na obrascu za savjetovanje, objavljenom na službenim stranicama HAVC-a.

Primjedbe i očitovanja se dostavljaju na adresu elektroničke pošte: info@havc.hr

Primjedbe i prijedlozi koji ne budu upućeni na obrascu za savjetovanje neće se razmatrati.

Savjetovanje s javnošću otvoreno je do 12. travnja 2024.

Po završetku postupka savjetovanja objavit će se izvješće o savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja o razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi danih u postupku savjetovanja. 

Nacrt Pravilnika te obrazac za savjetovanje potražite na poveznicama niže: 

Nacrt Pravilnika o provedbi postupka jednostavne nabave

Obrazac za sudjelovanje u savjetovanju

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.