Preskoči na glavni sadržaj

Pravilnik o izmjenama Pravilnika o postupku, kriterijima i rokovima za provedbu Nacionalnog programa promicanja audiovizualnog stvaralaštva

Hrvatski audiovizualni centar (u daljnjem tekstu: HAVC) otvara savjetovanje s javnošću o nacrtu Pravilnika o izmjenama Pravilnika o postupku, kriterijima i rokovima za provedbu Nacionalnog programa promicanja audiovizualnog stvaralaštva (u daljnjem tekstu: Pravilnik). 

HAVC je javna ustanova Republike Hrvatske koja sustavno potiče audiovizualno stvaralaštvo i audiovizualnu kulturu na nacionalnoj i međunarodnoj razini. Audiovizualno stvaralaštvo je od javnog interesa za Republiku Hrvatsku. 

Pravilnikom o izmjenama Pravilnika  o postupku, kriterijima i rokovima za provedbu Nacionalnog programa promicanja audiovizualnog stvaralaštva nastavno na uvođenje eura kao službene valute Republike Hrvatske predložene izmjene Pravilnika o postupku, kriterijima i rokovima za provedbu Nacionalnog programa promicanja audiovizualnog stvaralaštva su tehničke prirode u smislu mijenjanja kunskih iznosa u eure te brisanja kunskih termina. 

Cilj i svrha ovog savjetovanja je prikupiti mišljenja javnosti o nacrtu novog Pravilnika te ovim putem molimo sve osobe koje se žele uključiti u savjetovanje da dostave svoje primjedbe i prijedloge, uz jasna obrazloženja na što se očitovanja odnose, na obrascu za savjetovanje, objavljenom na službenim stranicama HAVC-a. 

Primjedbe i očitovanja se dostavljaju na adresu elektroničke pošte: info@havc.hr.

Primjedbe i prijedlozi koji ne budu upućeni na obrascu za savjetovanje neće se razmatrati. 

Savjetovanje s javnošću otvoreno je do 14. prosinca 2022. 

Po završetku postupka savjetovanja objavit će se izvješće o savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja o razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi danih u postupku savjetovanja. 

Izvješće o savjetovanju s javnošću dostupno je ovdje

Nacrte pravilnika i obrazac za savjetovanje potražite na poveznicama niže: 

Nacrt pravilnika o postupku, kriterijima i rokovima za provedbu Nacionalnog programa promicanja audiovizualnog stvaralaštva 

Obrazac za sudjelovanje u savjetovanju

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.