Preskoči na glavni sadržaj

Zrinka Cvitešić u programu Breakthrough Performers u SAD-u

Hrvatska glumica Zrinka Cvitešić predstavit će se u sklopu programa Breakthrough Performers koji organizira američki Hamptons međunarodni filmski festival.

Zrinka Cvitešić predstavit će se filmom Na putu Jasmile Žbanić. Program je organiziran u suradnji s europskom filmskom promidžbenom organizacijom European Film Promotion koja će na festivalu predstaviti tri glumice iz svog programa Shooting Stars 2010 kojim promovira mlade europske glumce u usponu. Uz Zrinku Cvitešić ostale odabrane glumice su Anaïs Demoustier (Sweet Evil) i Phila Viitala (Bad Family).

Osim što će glumice predstaviti posljednje filmove u kojima su glumile, imat će priliku upoznati se s uglednim redateljima, producentima te starijim kolegama glumcima i sudjelovati u nizu diskusija vezanim za glumački posao. Također, glumice će imati prilike sudjelovati na radionicama pod vodstvom poznatog američkog glumca Stanleyja Tuccija. Do sada su radionice vodile glumice Sharon Stone, Gena Rowlands, Joan Allen, Ellen Burstyn, Miranda Richardson, Vanessa Redgrave, Frances McDormand, glumac Alec Baldwin i redatelj Robert Altman.

Trima glumicama u programu Breakthrough Performers pridružit će se još četiri glumice Noomi Rapace (Muškarci koji mrze žene), Freida Pinto (Milijunaš s ulice), Jessica Chastain (The Debt), Brittany Robertson (The Family Tree) i glumac Luke Grimes (Shit Year).

Program Breakthrough Performers i Hamptons međunarodni filmski festival traju od 7. do 11. listopada 2010.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.