Preskoči na glavni sadržaj

Završen 4. Star Film Fest

Najboljim dokumentarnim filmom proglašen je After Party Viktora Zahtile, dok je u kategoriji eksperimantalnog filma slavila Refleksija Eve Baste. U kategoriji igranih filmova nagradu je odnio Med i Mliko Marka Jukića, a najbolji animirani film je Catherine Britt Raes. Nagrada publike pripala je filmu Proljećem buđen Borne Armaninija.

Autori svih filmova su mladi filmaši stari između 18 i 35 godina, a njihovi su radovi nastali u posljednje tri godine.

Svečano zatvaranje Star Film Festa održano je u Kazalištu 21 u kojem su tijekom tri festivalska dana održane i brojne radionice, predavanja te projekcije. Na završnoj večeri proglašen je i pobjednik foto natječaja 'Rascvjetani Sisak'. Nagradu je odnijela Dunja Mihajlović i njezin rad A flower blossoms for its own joy.

Cilj četvrtog po redu Star Film Festa bio je promicanje filmske kulture i umjetnosti u gradu Sisku i Sisačko-moslavačkoj županiji, promocija filmske kulture i umjetnosti općenito, spajanje mladih filmaša i filmoljubaca iz Hrvatske i svijeta te razmjena iskustava.

Više informacija možete pronaći na službenim stranicama festivala.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.