Preskoči na glavni sadržaj

Završava se Ciklus hrvatskog filma u Vojvodini 2015.

Ciklus hrvatskog filma u Vojvodini 2015. završit će se projekcijama u petak 18. prosinca u Tavankutu projekcijama filma za djecu Duh u močvari i dokumentarnog filma Album.

Film Duh u močvari redatelja Branka Ištvančića bit će prikazan u 17 sati u OŠ Matija Gubec u Tavankutu za školsku djecu i učenike koji prate nastavu na hrvatskom jeziku, nakon čega će redatelj održati razgovor s djecom.

Istog dana u 20 sati u prostoru etno salaša Balažević u Tavankutu bit će prikazan dokumentarni film Album scenarista Miroslava Kirina i redatelja Branka Ištvančića, nakon čega je predviđen razgovor i druženje s publikom.

Program se odvija u organizaciji Udruge za audiovizualno stvaralaštvo Artizana iz Zagreba i Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata u suradnji sa HKPD „Matija Gubec“ i OŠ „Matija Gubec“ u Tavankutu. U okviru međunarodne kulturne suradnje i ove godine se program održava uz potporu Hrvatskog audiovizualnog centra i Grada Zagreba.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.