Preskoči na glavni sadržaj

Raspisani Javni pozivi HAVC-a za 2020. godinu

Hrvatski audiovizualni centar raspisao je godišnji Javni poziv za poticanje audiovizualnih djelatnosti i stvaralaštva u 2020. godini u kategorijama: proizvodnje, manjinskih koprodukcija, razvoja scenarija i projekata i razvoja projekata serijskih televizijskih djela. 

Detalji i rokovi Javnog poziva za poticanje proizvodnje filmova u 2020. godini dostupni su na ovoj poveznici.

Detalje i rokove Javnog poziva za poticanje filmskih koprodukcija s manjinskim hrvatskim udjelom u 2020. godini potražite ovdje.

Tekst i rokovi Javnog poziva za poticanje razvoja scenarija i razvoja projekata dugometražnih igranih, dugometražnih dokumentarnih i animiranih filmova u 2020. godini dostupan je ovdje

Tekst i rokovi Javnog poziva za poticanje razvoja projekata serijskih televizijskih djela dostupan je na ovoj poveznici

NAPOMENA: Molimo korisnike da pažljivo pročitaju uvjete javnog poziva budući da je donošenjem novog Pravilnika o postupku, kriterijima i rokovima za provedbu Nacionalnog programa promicanja audiovizualnog stvaralašta došlo do promjena.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.