Preskoči na glavni sadržaj

Raspisan Javni poziv za poticanje razvoja i proizvodnje videoigara u 2023. 

Hrvatsko audiovizualno vijeće na temelju prijedloga ravnatelja Hrvatskog audiovizualnog centra raspisuje Javni poziv za poticanje audiovizualnih djelatnosti i stvaralaštva u 2023. godini, kategorija: poticanje razvoja i proizvodnje videoigara. 

Cilj je ove kategorije unutar Javnog poziva potaknuti razvoj izvrsnosti videoigara edukativnog, kulturnog i/ili umjetničkog značaja koji su od interesa za Republiku Hrvatsku te hrvatsku i europsku audiovizualnu kulturu.  

Cjeloviti tekst Javnog poziva i informacije o svim ostalim uvjetima prijave potražite na ovoj poveznici, odnosno u rubrici O nama / Javni pozivi (Što i kako financiramo) u podrubrici "Razvoj i proizvodnja videoigara u 2023. ". 

Prijavnica i svi dokumenti podnose se na hrvatskom jeziku, elektroničkim putem/online i to najkasnije do 5. listopada 2023. godine. 

Napominjemo da u četvrtak, 7. rujna završava 1. rok za prijavu na Javni poziv za dodjelu sredstava za poticanje komplementarnih djelatnosti u 2024. godini.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.