Preskoči na glavni sadržaj

Projekt Apnea Bojane Burnać nagrađen na pitchingu Balkan Documentary Centera

Projekt dugometražnog dokumentarnog filma Apnea redateljice Bojane Burnać i producentice Ive Tkalec u produkciji Restarta nagrađen je na pitchingu koji u sklopu Međunarodnog festivala dokumentarnog i kratkometražnog filma Dokufest u Prizrenu na Kosovu organizira Balkan Documentary Center iz Bugarske. 

Apnea je nagrađena s dvije nagrade: posebnom nagradom žirija za najbolji pitch te sudjelovanjem na jednom od najvažnijih industrijskih događanja za dokumentarne projekte u razvoju – koprodukcijskom meetingu u sklopu Filmskog festivala u Leipzigu u listopadu 2013.

Dokumentarni projekt Apnea biti će redateljski prvijenac snimateljice Bojane Burnać, a prati ronioce na dah Karlu i Gorana koji nastoje ostati na tronu najboljih na svijetu. Producenti filma su Iva Tkalec, Oliver Sertić i Vanja Jambrović iz produkcijske kuće Restart. Razvoj dokumentarnog projekta Apnea sufinanciran je sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra. Teaser filma i više informacija potražite na stranici Restarta.

Popis nagrada Balkan Documentary Centera potražite ovdje.

Fotografija: dobitnici nagrada Balkan Documentary Centera.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.