Preskoči na glavni sadržaj

Produžen rok za prijavu na treću RE-ACT radionicu

Novi rok za prijavu je 20. prosinca 2016. godine, a najmanje sedam kreativnih timova sastavljenih od scenarista ili redatelja i producenta iz Hrvatske, pokrajine Furlanije-Julijske krajine (Italija) i Slovenije imat će jedinstvenu priliku razvijati svoje projekte u ranoj fazi razvoja.

Prijaviti se mogu dugometražni igrani i dokumentarni projekti u razvoju, a prednost imaju oni koji tematski povezuju tri područja partnerskih zamalja/regija, Hrvatske, Furlanije-Julijske krajine i Slovenije.

Po prvi puta, zahvaljujući partnerstvu s novim programom TorinoFilmLaba SeriesLab, prijaviti se mogu i TV serije, od kojih će se za sudjelovanje na radionici izabrati najmanje jedan projekt. 

Rok za prijavu je produžen na 20. prosinca 2016.

Radionica će se održati u ožujku 2017. u Italiji u pokrajini Furlanija-Julijska krajina.

Uvjete za prijavu na radionicu pogledajte na web stranici: filmreact.eu, a za sva pitanja kontaktirajte ih putem maila: info@filmreact.eu.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.