Preskoči na glavni sadržaj

Produžen rok za prijave za radionicu postprodukcije APostLab

Radionica APostLab je šestodnevni rezidencijalni program namijenjen producentima s međunarodnim projektom dugometražnog filma ili serijom u fazi razvoja, financiranja ili predprodukcije te supervizorima postprodukcije. Radionica se odvija u Ljubljani od 26. do 31. listopada. Novi rok za prijave je 3. rujna, u ponoć. 

 Prijave su otvorene za:  

  • Producente – s međunarodnim projektom dugometražnog filma ili serije u fazi razvoja, financiranja ili predprodukcije.
  • Supervizore postprodukcije – koji rade samostalno (ili to planiraju) ili rade u postprodukcijskoj tvrtki ili filmskoj produkcijskoj kući.

Prijave za izvršavaju putem online obrasca OVDJE. Rok za prijave je 3. rujna. Zainteresirani se s upitima u vezi prijave mogu javiti na e-mail adresu info@apostlab.com

 O APostLab-u   
Amsterdam Post Lab nudi programe s ciljem većeg razumijevanja i uvažavanja postprodukcije. APostLab više od deset godina profesionalcima pruža znanje i vještine za upravljanje postprodukcijom međunarodnih igranih filmova i serija. Bilo da rade na međunarodnim umjetničkim dokumentarnim filmovima, igranim filmovima ili serijama za međunarodne servise za streaming, APostLab producentima i filmskim profesionalcima nudi znanje, vještine i mreže kontakata potrebne za uspjeh.

 O godišnjoj radionici  
Godišnja radionica APostLab je šestodnevni rezidencijalni program koja se temelji na projektima i uključuje plenarne aktivnosti, grupni rad i individualne konzultacije. Tijekom ove intenzivne radionice sudionici stječu bolje razumijevanje tehničkih, financijskih i kreativnih aspekata postprodukcije u međunarodnom produkcijskom okruženju.

Sudionici rade u timovima i zajedno osmišljavaju plan rada, radni raspored i proračune za producentske projekte, a pomažu im međunarodno priznati stručnjaci iz industrije. Timovi sudionika bit će raspoređeni u grupe, od kojih će svakoj biti dodijeljena dva voditelja; producent i supervizor postprodukcije.

Radionica se održava u Ljubljani, od 26. do 31. listopada 2023. godine, izvodi se na engleskom jeziku i prima maksimalno 22 polaznika.

 Mentorski program  
Program nudi desetomjesečni individualni mentorski program za najviše četiri odabrana supervizora ili koordinatora postprodukcije. Individualne i grupne sesije vodit će Niko Remus i Neeltje van der Heijden (APostLab), a bavit će se širokim rasponom tema vezanih uz upravljanje postprodukcijom i individualne profesionalne vještine. Sesije će se održavati od listopada 2023. do srpnja 2024., a o vremenu i datumima sesija zajednički je odlučiti mentori i polaznici zajedno.

Prijave za mentorski program otvorene su do 27. kolovoza 2023., u ponoć, a više informacija nalazi se na poveznici.

14. APostLab-ovu godišnju radionicu podržavaju Slovenski filmski centar, Hrvatski audiovizualni centar i Međunarodno udruženje talenata u usponu (International Emerging Film Talent Association – IEFTA. APostLab također ostvaruje strukturalne doprinose od potprograma MEDIA programa Kreativna Europa i APostLab partnera.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.