Preskoči na glavni sadržaj

Preminula dugogodišnja suradnica HAVC-a, Nevenka Basta

Nevenka Basta u Hrvatskom audiovizualnom centru radila je dugi niz godina. Njeno prisustvo oduvijek je bilo umirujuće i blagotvorno, a ona sama blagonaklona prema svakome, čak i u svojim najtežim trenucima. Kolektiv HAVC-a s tugom se oprašta od svoje tete Nene koja je preminula u ponedjeljak, 4. prosinca. 

Izrazito smo žalosni što nas je napustila naša teta Nena. Neizmjerno će nam nedostajati. U HAVC-u je bila više od deset godine te je prošla mnoge promjene u Centru, no uvijek je ostala svoja - brižna, nježna, odgovorna i strpljiva. Iskrenu sućut upućujemo njenoj obitelji i svim poznanicima.

Nevenka Basta rođena je u Rijeci 1948. godine, a osnovnu i srednju školu završila je u Zagrebu. Radila je kao televizijska djelatnica od 1971. godine, obnašajući razne poslove u produkciji. Bila je i poslovna tajnica ekipa na mnoštvo TV serija i filmova, ali i kinematografskih djela, a ostvarila je i manje uloge u nekoliko dugometražnih igranih filmova. 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.