Preskoči na glavni sadržaj

Predstavljanje hrvatskog kratkog metra u Gruziji

Od 16. do 13. rujna u Gruziji se održava 7. Međunarodni festival art filma u Batumiju (Batumi International Art-House film festival, BIAFF) na kojem će gostovati i hrvatski kratkometražni filmovi po izboru Tabor film festivala (TFF). Program je ostvaren u okviru međunarodne suradnje dvaju festivala.

Na 7. Međunarodnom festivalu art filma u Batumiju prikazat će se četiri kratkometražna hrvatska filma Prljavi mali mjehurići Ivana Livakovića, Prva dama Dubrave Barbare Vekarić, Onda vidim Tanju Juraja Lerotića i Zašto slonovi? Marka Meštrovića.

Međunarodna kulturna suradnja važna je aktivnost koja približava i upoznaje ljude dviju zemalja. BIAFF i TFF prepoznali su tu važnost omogućivši mladim autorima da predstavljaju svoju zemlju u inozemstvu i da filmskim jezikom predstave teme i priče koju su morale biti izrečene javno i podijeljene s publikom u ovim vremenima, stoji u priopćenju Tabor Film Festivala.

Projekcije će se održati 20. rujna u dvorani hotela Radisson u Batumiju s početkom u 19.30 sati. Program međunarodne suradnje podupire Hrvatski audiovizualni centar (HAVC). Letak hrvatskog programa u većoj rezoluciji može se preuzeti ovdje.

Naslovne fotografije: Prva dama Dubrave; Onda vidim Tanju; Zašto slonovi?

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.