Preskoči na glavni sadržaj

Poziv na konferenciju za medije: snimanje švedske hit-serije Božić na suncu

Poštovani kolege,

povodom snimanja dječje pustolovne TV-serije Božić na suncu švedske kuće Tre Vänner pozivamo vas na konferenciju za medije koja će se održati u utorak, 15. travnja u 12.30 sati na Braču na Vidovoj gori u Seoskom domaćinstvu Gažul. Na konferenciji za medije bit će prisutni producent serije Nicklas Wikström Nicastro iz kuće Tre Vänner, ravnatelj Hrvatskog audiovizualnog centra Hrvoje Hribar, redateljica Anna Zackrisson i troje glavnih glumaca: Lea Stojanov, Alexandra Breschi i Buster Isitt.
 


Božić na suncu dio je Adventskog kalendara (Julkalendern), tradicionalnog božićnog televizijskog programa namijenjenog obitelji i mladima. Serija se od 1960. godine na švedskoj nacionalnoj televiziji SVT emitira od 1. do 24. prosinca u udarnom terminu i postiže milijunsku gledanost. Snimanje je započelo u veljači na nekoliko bračkih lokacija, a trajat će do 16. svibnja. Božić na suncu također je sudionik HAVC-ovog programa mjera poticaja, o čemu nešto više saznajte ovdje, a snimanje u Hrvatskoj omogućeno je zahvaljujući producentskoj kući Kinorama.

Govornici će biti dostupni za izjave i kraće intervjue nakon konferencije, a televizijskim ekipama uz prethodnu najavu bit će omogućeno i snimanje setova prije same konferencije. Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na mailove mario.kozina@havc.hr ili na press@havc.hr, a za sve upite slobodno se obratite na navedene mailove ili na brojeve telefona: +385 91 4655 444 i +385 99 2714 945.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.