Preskoči na glavni sadržaj

Pomiču se rokovi prijave na prvi rok za proizvodnju AV djela i drugi rok za manjinske koprodukcije

Pomiču se rokovi Javnog poziva za poticanje audiovizualnih djelatnosti i stvaralaštva u 2016. godini u kategorijama poticanja proizvodnje audiovizualnih djela te poticanja filmskih koprodukcija s manjinskim hrvatskim udjelom.

Prvi godišnji rok za prijave na Javni poziv za poticanje audiovizualnih djelatnosti i stvaralaštva u 2016. godini u kategoriji poticanja proizvodnje audiovizualnih djela produžen je do 23. svibnja. Cjelovit tekst Javnog poziva u ovoj kategoriji možete pronaći na ovoj podstranici

Drugi godišnji rok za Javni poziv za poticanje audiovizualnih djelatnosti i stvaralaštva u 2016. godini, u kategoriji poticanja filmskih koprodukcija s manjinskim hrvatskim udjelom, produžen je do 25. svibnja 2016. godine. Cjelovit tekst Javnog poziva u ovoj kategoriji možete pronaći na ovoj podstranici.

Ovom vas prilikom podsjećamo da se tekstovi svih otvorenih javnih poziva i rezultati dosad zaključenih nalaze u rubrici Javni pozivi, raspodijeljeni po kategorijama. Sve daljnje rokove javnih poziva HAVC-a možete pratiti i putem našeg Kalendara događanja u sekciji Infocentar.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.