Preskoči na glavni sadržaj

Počelo snimanje filma The Hitman's Wife's Bodyguard

Jučer je u Rovinju službeno počelo snimanje filma The Hitman's Wife's Bodyguard. Nastavak akcijske komedije iz 2017. ponovno režira Patrick Hughes, a Ryanu Reynoldsu i Samuleu L. Jacksonu se i ovoga puta pridružuje fatalna Salma Hayek.

Snimanje u Hrvatskoj, s planiranih 49 dana snimanja, trajat će do kraja svibnja. Osim Rovinja, za snimanje su odabrane i lokacije u Zagrebu, Rijeci i okolici Karlovca. Naše lokacije 'glume' Italiju, mediteransko podneblje, ali i Hrvatsku. Na produkciji filma radi preko 220 hrvatskih filmskih djelatnika, a bit će angažirano i više od 760 statista.

Projekt je prijavljen u program poticanja ulaganja u proizvodnju audiovizualnih djela koji HAVC provodi u suradnji s Ministarstvom kulture. Radi se o jednom od najvećih projekata koji su dosad snimani u Hrvatskoj, kako produkcijski, tako i financijski.

Okosnicu radnje čini priča oko tjelohranitelja Michaela Brycea (Ryan Reynolds) koji nakon gubljenja licence odlazi na odmor u potrazi za „duhovnim buđenjem“. No njegov je duševni sklad narušen kada se u bjesomučnom naletu metaka pojavi Sonia Kinacid (Salma Hayek) i pod prijetnjom oružjem ga prisili da pođe s njom spasiti Dariusa (Samuel L. Jackson). Kada se trojka konačno okupi, uhvati ih Interpolov agent koji im prijeti da će provesti ostatak života u zatvoru ako mu ne pomognu razriješiti misteriozan napad koji prijeti uništenjem cijele Europe. 

Film se u kinima očekuje u prvoj polovini 2020. godine. 

Naslovna fotografija: Rovinj
(*fotografija je preuzeta s portala myrovinj.info)

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.