Preskoči na glavni sadržaj

Otvorene prijave: radionica pitching pripreme za projekte TV serija

DKE – Uredi MEDIA iz Hrvatske, Bugarske, Grčke i Slovenije organiziraju novo online događanje posvećeno TV serijama pod nazivom "Series Rough Pitch – The Balkan Way", koje će se održati u sklopu ovogodišnjeg izdanja Zagreb Film Festivala i Ljubljanskog međunarodnog filmskog festivala.

Pitching događanje namijenjeno je projektima za igrane TV serije u razvoju, a do osam projekata bit će predstavljeno online ispred žirija stručnjaka iz industrije koji čine Martina Bleis / voditeljica Co-Pro Series u sklopu Koprodukcijskog sajma u Berlinu, Cia Edström / voditeljica industrije TV Drama Vision Gothenburg, i Francesco Capurro / voditelj  Series Mania Foruma, WEMW (tbc), MIA (tbc).

Žiri će odlučiti o dodjeli nagrade u iznosu od 3 000 eura koja će se dodijeliti jednom projektu za daljnji razvoj te će dodijeliti i neke dodatne nagrade.

Poziv je otvoren prijaviteljima/timovima koji dolaze iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Grčke, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Srbije. 

Radionicu pitching pripreme vodit će iskusne međunarodne tutorice Valeria Richter (scenaristica) i Helene Granqvist (producentica).

Događanje je organizirano u suradnji s Hrvatskim audiovizualnim centrom, Bugarskim filmskim centrom, Filmskim centrom Srbije, Zagreb Film Festivalom i Ljubljanskim međunarodnim filmskim festivalom.

TV projekte potrebno je prijaviti do 1. studenog 2021. godine, u podne. 

Radionica pitching pripreme odvija se od 8. do 12. studenog, a cijeli raspored te detalje o prijavi možete pronaći na OVOJ poveznici

*Vijest je preuzeta sa službene stranice DKE – Ured MEDIA Hrvatske

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.