Preskoči na glavni sadržaj

Online radionica o Javnom pozivu za poticanje razvoja i proizvodnje videoigara

U petak, 15. rujna, održat će se posebna online radionica na kojoj će se zainteresirani detaljno upoznati s Javnim pozivom za poticanje razvoja i proizvodnje videoigara, a sva će pitanja moći u pravom vremenu uputiti voditelju radionice Hrvoju Mitiću, umjetničkom savjetniku za videoigre pri HAVC-u. 

Radionica je otvorena za javnost te se na njoj može sudjelovati bez prethodne najave. Odvija se putem aplikacije Microsoft Teams na OVOJ poveznici

Radionicu vodi umjetnički savjetnik za videoigre, Hrvoje Mitić, koji će dati detaljan pregled novog Javnog poziva za poticanje razvoja i proizvodnje videoigara te će odgovoriti na najčešće postavljena pitanja i nedoumice.

Nakon predavanja, uslijedit će vrijeme za Q&A na kojem će sudionici moći pitati štogod ih zanima u vezi spomenutog Javnog poziva. 

Radionica je na rasporedu u petak, 15. rujna, s početkom u 10 sati. 

Naslovna fotografija: Ilustracija

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.