Preskoči na glavni sadržaj

Odgođen Dan hrvatskog filma i glazbe u Bruxellesu

Radi preventivnih mjera koje su nedavno uvedene u Europski parlament, a odnose se na suzbijanje širenja virusa COVID-19, manifestacija Dan hrvatskog filma i glazbe u organizaciji Hrvatskog društva skladatelja i Hrvatskog audiovizualnog centra se odgađa.

O novom terminu održavanja Dana hrvatskog filma i glazbe obavijestit ćemo javnost naknadno.  

Kako bi predstavili stanje i planove kreativnih industrija u Hrvatskoj, Hrvatsko društvo skladatelja i Hrvatski audiovizualni centar su za utorak 24. ožujka pripremili program namijenjen hrvatskim i europskim zastupnicima u Europskom parlamentu, njihovim asistentima i ostalim djelatnicima europskih institucija.

U okviru programa, u Europskom je parlamentu bilo predviđeno predstavljanje kulturnih i kreativnih industrija i koncert Petra Graše, a u Cinéma Galeries – Galerie de la Reine promocija nagrađivanog filma Dnevnik Diane Budisavljević redateljice Dane Budisavljević.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.