Preskoči na glavni sadržaj

Objavljeni rezultati za proizvodnju dugometražnih igranih filmova (rok 27.3.2015.) i koprodukcija s manjinskim hrvatskim udjelom (rok 24.4.2015.)

Na danas održanoj 64. sjednici Hrvatskog audiovizualnog vijeća, donesene su odluke o utvrđivanju liste prioriteta i raspodjele sredstava prema Javnom pozivu za dodjelu sredstava za poticanje proizvodnje audiovizualnih djela – za dugometražni igrani film (rok 27. ožujka 2015.) te za koprodukcije s manjinskim hrvatskim udjelom (rok 24. travnja 2015. godine).

Vijeće je odluku donijelo po prijedlozima Umjetničkog vijeća, čija je 44. sjednica održana u petak, 16. listopada 2015. godine.

Hrvatsko audiovizualno vijeće na danas održanoj 64. sjednici odlučivalo je u sastavu: Vera Robić-Škarica, Ivana Vukinovac Gelo, Zrinko Ogresta, Ivan Maloča, Branko Schmidt, Dino Paškov, Željko Sarić, Nikola Francetić, Tonko Weissmann, Hrvoje Krstulović i Mladen Burić, dok su na 44. sjednici Umjetničkog vijeća sudjelovali Ivana Fumić, Sanja Grbin, Saša Vojković, Slaven Zečević, Dean Šoša, Juraj Lerotić i Igor Prassel

Na poziv za poticanje proizvodnje audiovizualnih djela – dugometražni igrani film, prijavljeno je ukupno 30 projekata, a sredstva su odobrena za pet prijava, u ukupnom iznosu od 17.800.000,00 kuna. Tablicu odobrenih projekata uz obrazloženje umjetničkog savjetnika možete pronaći u prilogu ili na ovoj poveznici.  

Na poziv za poticanje proizvodnje audiovizualnih djela – koprodukcije s manjinskim hrvatskim udjelom, prijavljeno je 27 projekata, a sredstva su odobrena za 4 prijave, u ukupnom iznosu od 2.155.870,00 kuna. Tablicu odobrenih projekata možete pronaći u prilogu ili na ovoj poveznici, a obrazloženje umjetničke savjetnice potražite u prilogu ili ovdje

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.