Preskoči na glavni sadržaj

Objavljeni rezultati za proizvodnju dugometražnih i kratkometražnih igranih te dokumentarnih filmova (rok 30. 3. 2017.)

Na danas održanoj 87. sjednici Hrvatskog audiovizualnog vijeća donesene su odluke o raspodjeli sredstava prema Javnom pozivu za poticanje audiovizualnih djelatnosti i stvaralaštva u 2017. godini - kategorija: poticanje proizvodnje audiovizualnih djela za dugometražni igrani film, kratkometražni igrani film i dokumentarni film (rok 30. ožujka 2017.). 

Vijeće je odluku donijelo po prijedlozima Umjetničkog vijeća, čija je 62. sjednica održana u petak 20. listopada 2017. godine. 

Hrvatsko audiovizualno vijeće na 87. sjednici odlučivalo je u sastavu: Zrinka Katarina Matijević, Ivana Vukinovac Gelo, Tonći Gačina, Josip Popovac, Zrinko Ogresta, Lado Skorin, Nikola Francetić, Branko Linta i Branko Matutinović dok su na 62. sjednici Umjetničkog vijeća sudjelovali Suzana Pandek (financijska savjetnica HAVC-a), Jelena Paljan, Jaka Primorac, Neven Hitrec, Pavao Marinković, Miroslav Sikavica, Dragan Rubeša i Mario Kikaš

Na Javni poziv za poticanje proizvodnje dugometražnih igranih filmova u 2017. godini, rok 30. ožujka 2017. godine, pristigle su 34 prijave, a sredstva su odobrena za šest projekata u ukupnom iznosu od 10.750.000,00 kuna. Tablicu odobrenih projekata i obrazloženje umjetničkih savjetnika možete pronaći u prilogu s desne strane ili na ovoj poveznici.

Na Javni poziv za poticanje proizvodnje kratkometražnih igranih filmova u 2017. godini, rok 30. ožujka 2017. godine, pristigle su 23 prijave, a sredstva su odobrena za tri projekta u ukupnom iznosu od 540.000,00 kuna. Tablicu odobrenih projekata i obrazloženje umjetničkog savjetnika možete pronaći u prilogu s desne strane ili na ovoj poveznici.

Na Javni poziv za poticanje proizvodnje dokumentarnih filmova u 2017. godini, rok 30. ožujka 2017. godine, pristiglo je 29 prijava, a sredstva su odobrena za šest projekata u ukupnom iznosu od 1.455.000,00 kuna. Tablicu odobrenih projekata i obrazloženje umjetničkog savjetnika možete pronaći u prilogu s desne strane ili na ovoj poveznici.

*Odluka o sufinanciranju u kategorijama animiranog i eksperimentalnog filma donijet će se na sljedećoj sjednici AV vijeća.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.