Preskoči na glavni sadržaj

Objavljen Javni poziv za dodjelu sredstava za poticanje komplementarnih djelatnosti u 2023. godini

Objavljen je Javni poziv za dodjelu sredstava za poticanje komplementarnih djelatnosti u 2023. godini. 

Cjeloviti tekst Javnog poziva, informacije o rokovima i prijavnice potražite na ovoj poveznici, odnosno u rubrici O nama / Javni pozivi (Što i kako financiramo) u podrubrici "Javni poziv za dodjelu sredstava za poticanje komplementarnih djelatnosti u 2023. godini".

Prijave na Javni poziv za komplementarne djelatnosti podnose se u dva roka godišnje:

– u prvom roku do 8. rujna 2022. za projekte u svim kategorijama koji se održavaju u 2023. godini

– te u drugom roku do 12.  siječnja 2023. isključivo za one projekte iz kategorije programa filmskih festivala i drugih audiovizualnih manifestacija koji se održavaju u drugoj polovici 2023. godine, a nisu se prijavili na prvi rok javnog poziva.

Napomena: Svi novčani iznosi navedeni u priloženoj dokumentaciji (detaljno specificirani troškovnik programa) moraju se istodobno istaknuti u kuni i u euru uz primjenu fiksnog tečaja konverzije i sukladno pravilima za preračunavanje i zaokruživanje iz Zakona o uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj („Narodne novine“ broj 57/22).

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.