Preskoči na glavni sadržaj

Objavljen Javni poziv za dodjelu sredstava za poticanje komplementarnih djelatnosti u 2022. godini i za razvoj scenarija televizijskih djela u 2021.

Objavljen je Javni poziv za dodjelu sredstava za poticanje komplementarnih djelatnosti u 2022. godini te za razvoj scenarija televizijskih djela u 2021. 

Cjeloviti tekst Javnog poziva, informacije o rokovima i prijavnice potražite na ovoj poveznici, odnosno u rubrici O nama / Javni pozivi (Što i kako financiramo) u podrubrici "Javni poziv za dodjelu sredstava za poticanje komplementarnih djelatnosti u 2022. godini". 

Prijave na Javni poziv za komplementarne djelatnosti podnose se u dva roka godišnje:

u prvom roku do 8. rujna 2021. za projekte u svim kategorijama koji se održavaju u 2022. godini
te u drugom roku do 13.  siječnja 2022. isključivo za one projekte iz kategorije programa filmskih festivala i drugih audiovizualnih manifestacija koji se održavaju u drugoj polovici 2022. godine, a nisu se prijavili na prvi rok javnog poziva.

Cjelovit tekst Javnog poziva za poticanje audiovizualnih djelatnosti i stvaralaštva u 2021. godini, Kategorija poticanja razvoja scenarija i razvoja projekata serijskih televizijskih djela, podkategorija: poticanje razvoja scenarija serijskih televizijskih djela, informacije o rokovima i prijavnice potražite na ovoj poveznici, odnosno u rubrici "Što financiramo" u podrubrici "Razvoj scenarija televizijskih djela u 2021.".

Javni poziv otvoren je do 9. rujna 2021. godine. 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.