Preskoči na glavni sadržaj

Nagrade Snježani Tribuson i Goranu Navojcu na SEE festivalu 

Žiri berlinskog izdanja Festivala jugoistočnoeuropskog filma SEE dodijelio je Snježani Tribuson nagradu za režiju filma Sve najbolje. Na pariškom izdanju festivala Goran Navojec je osvojio nagradu za najboljeg glumca u istom filmu, za ulogu zavodnika Ljube.

Radnja komedije Sve najbolje smještena je u božićno vrijeme, kad svatko svakome želi sve najbolje. U njoj se isprepliću sudbine usamljene slastičarke Verice (Ksenija Marinković), svjetski uspješne operne pjevačice Brankice (Renata Pokupić) i karizmatičnog baritona Martina (Ozren Grabarić). U niz komičnih ljubavnih zgoda i nezgoda upleten je i slatkorječivi soboslikar Ljubo (Goran Navojec) čijem šarmu ne mogu odolijeti mnoge žene, pa tako niti Verica.

Hrvatska premijera filma očekuje se tijekom srpnja na 63. izdanju Pulskog filmskog festivala, a početak službene kinodistribucije najavljen je za kraj 2016. godine.

Također, na berlinskom izdanju festivala SEE nagrade su osvojili i glumci Emir HadžihafizbegovićUliks Fehmiu, za uloge ostvarene u hrvatskoj manjinskoj koprodukciji Naša svakodnevna priča redateljice Ines Tanović

Više informacija o SEE festivalu pronađite na ovoj poveznici.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.