Preskoči na glavni sadržaj

Metastaze na Festivalu u Busanu, Južna Koreja

Ovogodišnji pobjednik Festivala igranog filma u Puli, film Metastaze redatelja Branka Schmidta bit će prikazan u selekciji World Cinema prestižnog Međunarodnog filmskog festivala u Busanu u Južnoj Koreji koji će se održati od 8. do 16. listopada ove godine.

Film će u Busanu, u okviru aktivnosti krovne europske promidžbene filmske organizacije European Film Promotion čija je Hrvatska punopravna članica od 1. siječnja ove godine, predstaviti Rene Bitorajac, jedan od tumača glavnih uloga u filmu.

U selekciji World Cinema u kojoj će biti prikazane Metastaze bit će između ostalih prikazani ovogodišnji pobjednici filmskih festivala u Cannesu i Berlinu: Die Weisse Band Michaela Hanekea i La teta asustada Claudie Llose, kao i niz drugih svjetskih i europskih filmova prikazanih u službenim konkurencijama tih istih najprestižnijih svjetskih filmskih festivala.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.