Preskoči na glavni sadržaj

Ljubavne muke Koka u rekordnom broju kina

Novi, treći nastavak filma o Koku Ljubav ili smrt, koji u kina stiže 6. studenog, moći će se pogledati u preko četrdeset kino dvorana diljem Hrvatske. Naime, film s projekcijama istodobno kreće u svim CineStar i Cineplexx multipleksima, ali i u mreži nezavisnih kina.

Osim toga, ovaj nastavak Kokovih avantura uz standardne kino lokacije posjetit će i druga mjesta i gradove u kojima redovan kino program ne postoji. Tako u suradnji s projektom Kino Mediteran Ljubav ili smrt krajem studenog kreće na veliku dalmatinsku turneju u sklopu koje će se film prikazivati od Lastova pa sve do Imotskog i Makarske.

Film Ljubav ili smrt režirao je Daniel Kušan, koji je potpisao i prvi film serijala, Koka i duhove. Kušan je za ovaj film napisao i scenarij. Većinu glumačke ekipe Ljubavi ili smrti publika poznaje iz ranijih filmova – Antonio Parač ponovno je u ulozi Koka, Kristian Bonačić glumi njegovog najboljeg prijatelja Zlatka, Nina Mileta sestru Maricu, Vanja Markovinović glumi Marijanu, a Filip Mayer Mikija. Novi glumci koji će stati uz bok ovima su Tesa Litvan, Tara Thaller, Korana Ugrina, Marin Stević i Ilijana Knežević.

Za distribuciju je zadužen 2i Film, produkciju potpisuje Kinorama, a film je financiran sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra.

Trailer filma pogledajte na ovoj poveznici.

Naslovna fotografija: scena iz filma Ljubav ili smrt

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.