Preskoči na glavni sadržaj

Kratki filmovi Welcome i Dove sei, amor mio u konkurenciji festivala u Adani

Kratki igrani film Welcome redateljice Maje Milanović nastao u produkciji američke kuće Stop Production i zagrebačkog Mainframea te kratki animirani film Dove sei, amor mio Veljka Popovića nastao u produkciji Bonobostudija uvršteni su u program Festivala Golden Boll  - konkurencija kratkog mediteranskog filma u Adani (Turska).

U natjecateljskom programu ovogodišnjeg festivalskog izdanja koje se održava od 17. do 25. rujna sudjeluju kratkometražni filmovi autora iz mediteranskih zemalja.

U kratkom filmu Welcome Maje Milanović, tinejdžerica, emigrantica iz bivše Jugoslavije traga za svojim bratom koji je nestao u New Yorku. Tijekom potrage, djevojka biva uhvaćena u mrežu obiteljskih tajni i pravila novog svijeta. Film je u srpnju prikazan na Festivalu mediteranskog filma u Menorci (Španjolska).

Kratki animirani film Dove sei, amor mio Veljka Popovića u srpnju je nagrađen posebnim priznanjem na Sarajevo Film Festivalu.
 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.