Preskoči na glavni sadržaj

Welcome

view in english
  • US, HR
  • 2009.
  • 21'
  • video
  • boja

Nova domovina na Zapadu. Ista obitelj, različite uloge. Loš engleski. Pištolj. Zapreka na vratima nije joj dovoljna zaštita. Član obitelji je nestao. Progone je stare uspomene. Ljudi u odorama ne znaju joj pomoći. Buka s ulice postaje sve glasnija. Potisnute slike rata ne nestaju. Da li bilo koja vrata vode k spasu? Ona se zove Dolores i to je njen dom. Dobro došli!

Režija
Maja Milanović
Scenarij
Maja Milanović
Kamera
Soopum Sohn
Montaža
Nina Velnić
Glazba
Segnon Tiewul
Oblikovanje zvuka
Eben Baume
Scenografija
Kate Rance
Kostimografija
Sarah Cubbage
Uloge
Snežana Bogdanović, Sreten Mokrović, Nina Šerbedžija, Klemen Novak
Producenti
Christofer Halldin, Igor A. Nola, Suza Horvat
Produkcija
Stop Production (US), Mainframe Production (HR)

Maja Milanović (1974.) započela je karijeru kao pisac za kazalište i televiziju nakon što je diplomirala na školi za umjetnost Tisch na NYU. Napisala je scenarij za kratkometražni film Veta redateljice Teone Strugar Mitevske koji je nagrađen sa Specijalnim priznanjem u sklopu programa Panorama Berlinskog filmskog festivala 2001. godine. Režirala je kratkometražne igrane filmove Chateau Rosaline 1937 (2008.) i Welcome (2009.).

Katalog hrvatskih filmova

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.