Preskoči na glavni sadržaj

Hrvatski filmski ljetopis od sada i u Splitu 

Nakon mnogo godina najstariji domaći filmološki časopis - Hrvatski filmski ljetopis - zahvaljujući udruzi za mlade Info zona postao je dostupan čitateljima iz Splita i okolice bez plaćanja poštarine. 

Novi brojevi časopisa, kao i starija izdanja (od br. 81), od sada će biti neposredno dostupni lokalnim filmofilima, među kojima je sve veći broj mladih connoisseura 'umjetnosti pokretnih slika'. Udruga za mlade Info zona uključivanjem Hrvatskog filmskog ljetopisa u svoju ponudu tako nastavlja niz uspješnih projekata iz područja informiranja i savjetovanja mladih te njihova aktivnog uključivanja u društvo.

Svoje primjerke Ljetopisa potražite radnim danom od 10 do 16 sati na adresi Jerina 1, a za sve dodatne informacije možete se obratiti na e-mail kontakt: vedrana@infozona.hr

Izdanja Hrvatskog filmskog saveza po promotivnoj cijeni možete kupiti i u Puli tijekom trajanja 63. Pulskog filmskog festivala (9. - 16. 7. 2016.). Osim toga izdanja Hrvatskog filmskog saveza, Hrvatski filmski ljetopis (85) te knjige 'O Schmidtu: iz Rusije s ljubavlju' (autora Sergeja Lavrentjeva), monografija 'Berković' (urednika Diane Nenadić i Nenada Polimca) i 'Napiši scenarij' (autorice Jasmine Kallay), bit će predstavljena 11. srpnja u 15 sati ('O Schmidtu' i 'Berković) odnosno 12. srpnja u 15 sati ('Napiši scenarij') na lokaciji Giardini u sklopu 63. Pulskog filmskog festivala. Publici će se obratiti autori izdanja koja će se moći kupiti po promotivnim cijenama. 

Navedena izdanja možete kupiti tijekom cijelog trajanja festivala, a za više informacija obratite se na mail: zhovijalno@gmail.com

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.