Preskoči na glavni sadržaj

Hrvatski filmovi, ŠAF Čakovec i SEFF na 3. OFF Travno festivalu

Kulturni centar Travno i ovog ljeta organizira Otvoreni filmski festival u Travnom OFF Travno, na kojem će prikazati amaterske i profesionalne crtiće i filmove zabavnog i obrazovnog karaktera za predškolsku i nižu školsku djecu. Na programu će biti prikazan niz hrvatskih filmova, a dogovorena su gostovanja Škole animiranog filma Čakovec te Sisak Eko Film Festival. Ulaz na projekcije je besplatan.

Uz seriju filmova djece polaznika Škole animiranog filma iz Čakovca koji ove godine slave jubilarnih 40 godina svog postojanja, te edukativne animirane i dokumentarne filmove na temu očuvanja prirode i čovjekovog okoliša, publika će moći vidjeti i animirani film Skriveni talent Mirana Miošića, kratkometražni film Mucica Alda Tardozzija te niz filmova o profesoru Baltazaru.

Projekcije će se održavati srijedom, i to 8., 15., 22., 29. srpnja te 19. i 26. kolovoza u vremenu od 19.30 do 20.15 sati na južnoj strani prostra Kulturnog umjetničkog centra Travno na otvorenom. Trajanje svakog termina prikazivanja filmova neće biti duže od 45 minuta, a raspored projekcija možete pronaći u prilogu s desne strane.  

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.