Preskoči na glavni sadržaj

Gangster te voli na DVD-u i CD-u 

DVD filma Gangster te voli Nebojše Slijepčevića s 40 minuta ekskluzivnih dodataka, audio CD-om i knjižicom ‘Lekcije koje sam naučio snimajući Gangstera’ ugledalo je svjetlo dana u izdanju Restart Labela. 

Digipack DVD izdanje filma koji je u domaćim kinima i na festivalima oduševio više od 15 tisuća gledatelja, uz film titlovan na sedam jezika sadrži i više od 40 minuta posebnih video dodataka, uključujući alternativni happy-end, specijalne strip table koje je napravio splitski autor Miro Župa i intervju s autorima te video spot i live izvedbu Gangsterovog hita 'Ostala je sama'.

U sklopu izdanja je i dodatni Audio CD s pet pjesama koje je otpjevao Nediljko Babić Gangster, a komponirao Augustin Kujundžić – Ago, a cijelo paket izdanje obogaćeno je knjižicom s fotografijama sa snimanja i iz filma uz tekst autora filma Nebojše Slijepčevića 'Lekcije koje sam naučio snimajući Gangstera'. 

Gangster te voli komedija je o ljubavnim odnosima u Dalmatinskoj zagori. Glavni lik filma je bračni posrednik Nediljko Babić. Prije 25 godina ostavio je posao parketara kako bi se posvetio karijeri za koju je rođen – spajanju usamljenih muškaraca i žena. Sve svoje klijente upoznaje osobno kako bi ih procijenio i dao im neke korisne savjete. Kad mu se za pomoć u pronalaženju muža obrati 35-godišnja Bugarka Maya, činilo se da će njezin slučaj biti vrlo jednostavan. No činjenica da je Maja samohrana majka trogodišnjeg djeteta i strankinja, ovaj slučaj pretvara u nemoguću misiju.

Film Gangster te voli treći je najgledaniji dokumentarac u hrvatskim kinima u povijesti, a s gotovo 9.000 gledatelja u kinima i više od 6.000 na domaćim festivalima, četvrti je najgledaniji domaći film u prošloj sezoni. Film je prikazan na gotovo 50 međunarodnih festivala na kojima je nagrađen devet puta. 

DVD Gangster te voli možete nabaviti putem web shopa Restart labela ili u knjižarama Algoritma, Profila i Mozaika, dućanima Tisak Medija, u CD shopovima Aquarius, Dallas, Dancing Bear i Croatia Records te dućanima kina Europa u Zagrebu i knjižari RiBook u Rijeci. 

Dodatne informacije i materijale možete pronaći na službenoj stranici filma

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.