Preskoči na glavni sadržaj

Film Sonja i bik ostvario najbolje kino otvaranje hrvatskog filma u posljednjih deset godina

Redateljski prvijenac Vlatke Vorkapić komedija Sonja i bik, ostvarila je najbolje kino otvaranje hrvatskog filma u posljednjih deset godina prema box office rezultatima, s prihodom od čak 301.975 kuna. 

U samo prvom vikendu prikazivanja film je oduševio 9.949 gledatelja, koji su smijehom ispunili kino dvorane diljem Hrvatske. Iznimno sam sretna i ponosna što je film Sonja i bik ostvario ovakve rezultate otvaranja, posebno što ga je publika prepoznala. Zahvaljujem svima koji su podržali ovaj film i svima koji su doprinijeli njegovom stvaranju! Nadam da će Sonja i bik naći svoj put do što većeg broja gledatelja i da će život ovog našeg filma u kinima biti lijep i dug izjavila je redateljica filma, Vlatka Vorkapić, prilikom objave rezultata otvaranja filma.

Sonja i bik je komedija o dvoje mladih ljudi, oprečnih svjetonazora, iz različitih sredina čije se sudbine, uz pomoć jednog bika, isprepletu. Ante (Goran Bogdan) je vlaj iz Dalmatinske zagore, sin organizatora borbi bikova i vješti prodavač osiguranja. Poznat je po svojoj moći uvjeravanja. Sonja (Judita Franković) je Zagrepčanka, zagrižena aktivistica u borbi za životinjska prava. Mladi, lijepi i osebujnih karaktera. Sonju i Antu spojio je - ni manje ni više nego bik Garonja, a na tom putu zaljubljivanja prošli su kroz niz neobičnih i komičnih situacija…

Komediju godine - ljubavnu priču Sonje i Ante, uz neizostavan doprinos bika Garonje, ne propustite u kinima diljem Hrvatske!

Film je nastao u produkciji Interfilma i u koprodukciji s Hrvatskom radiotelevizijom. Sufinanciran je sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra, a za distribuciju je zadužen Blitz film & video.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.