Preskoči na glavni sadržaj

Dokumentarni projekt Gangster te voli osvojio nagradu IDFA FORUMA 2011 za najbolji pitch u Jihlavi

Na najvećem regionalnom pitchingu East European Forum u Českoj koji je održan u sklopu 14. međunarodnog festivala dokumentarnog filma u Jihlavi, redatelj Nebojša Slijepčević i producentica Vanja Jambrović s dokumentarnim filmom u nastajanju Gangster te voli osvojili su nagradu IDFA FORUMA 2011 za najbolji pitch.

Nagrada se sastoji od uključivanja projekta na najvažniji pitching forum za dokumentarne filmove u Europi u sklopu Međunarodnog festivala dokumentarnog filma u Amsterdamu (IDFA) gdje će redatelj i producentica dobiti priliku predstaviti projekt i pronaći zainteresirane partnere i financijere.

Trailer za film s kojim su nastupili na pitchingu možete pogledati ovdje.

Gangster te voli je hrvatsko - rumunjski dokumentarni film u produkciji Restarta, Fade In-a i rumunjskog Subcultura Films. Film prati bračnog posrednika iz Imotskog, Nedjeljka Babića koji je prije 25 godina ostavio posao parketara kako bi se posvetio karijeri za koju je rođen - spajanju usamljenih muškaraca i žena.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.