Preskoči na glavni sadržaj

Cannes: Promotivni materijali i obavijest o sudjelovanju 2021.

U tijeku je prikupljanje promotivnih materijala za Filmski festival u Cannesu i prateći Filmski sajam (Marché du film). Zbog posebnih epidemioloških mjera te očuvanja okoliša, molimo vas da pripremite digitalne formate. Rok za dostavu je ponedjeljak, 21. lipnja 2021.

74. izdanje Filmskog festivala u Cannesu održava se od 6. do 17. srpnja 2021. Na pratećem Filmskom sajmu (Marché du film) Hrvatski audiovizualni centar i ove će godine imati svoj izložbeni prostor, koji će biti otvoren od 6. do 15. srpnja u sklopu South-East European Paviliona, gdje će svi zainteresirani filmski profesionalci moći dobiti informacije o suvremenoj hrvatskoj filmskoj produkciji.

Uz informativne i promidžbene materijale koje pripremamo (više informacija nalazi se OVDJE) pozivamo sve zainteresirane da nam dostave online screenere filmova s engleskim podnaslovima te druge promotivne materijale u DIGITALNOM obliku (PDF, JPG…) ukoliko je to moguće. Svi materijali moraju biti na engleskom jeziku ili dvojezični.

Preview linkove s fileovima filmova za potrebe uploada na HAVC-ov Vimeo kanal, gdje će biti zaštićeni zaporkom i dostupni na uvid zainteresiranim programerima, potrebno je pripremiti prema sljedećim specifikacijama:

.MP4 ili .MOV s H264 kompresijom
1920x1080 rezolucija
Bitrate max 20Mbps
ZVUK: MPEG-4 AAC, Stereo 48Khz, 256 kbps (ne nužno)
Po mogućnosti 5 sekundi crnoga prije i poslije filma
VELIČINA: za kratkometražne filmove optimalno 1GB (max 2GB), za dugometražne optimalno 2GB (max4GB)

Ukoliko se i sami spremate prisustvovati spomenutom festivalu i sajmu molimo vas da nas o tome obavijestite kako bismo posjetitelje štanda koji su zainteresirani za vaše filmove i projekte mogli uputiti na vas. Također, HAVC će kao i svake godine na raspolaganju imati određeni broj jednokratnih akreditacija za goste (tzv. visitor badges) pa je važno da nam se na vrijeme javite, jer vas moramo registrirali za iste.

Zbog posebnih epidemioloških mjera koje su podložne promjenama čak i bez najave, molim vas da redovito pratite službene stranice Cannesa kako biste imali pravovaljane i ažurne informacije. Sve o trenutnim uvjetima ulaska u Francusku možete pronaći na službenim stranicama Ministarstva vanjskih i europskih poslova na ovoj poveznici

Za više detalja stojimo vam na raspolaganju na 01 6041 088 te na promotion@havc.hr. Unaprijed zahvaljujemo na odazivu. 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.