Preskoči na glavni sadržaj

SEED – South East European Documentaries

Regionalnu inicijativu SEED organizirao je Restart u suradnji s Hrvatskim audiovizualnim centrom te s još osam regionalnih partnera. Njegov cilj je skrenuti pozornost na regionalne koprodukcijske potencijale, predstaviti najnovije filmske naslove i poticati umrežavanje među dokumentaristima unutar Jugoistočne Europe i izvan nje.

Druga godina održavanja regionalne inicijative SEED – South East European Documentaries organizirana je u suradnji s Hrvatskim audiovizualnim centrom. Partneri projekta su Centar za kinematografiju Kosova, Filmski fond Sarajevo, Slovenski filmski centar, Agencija za film republike Makedonije i Filmski centar Srbije, a realiziran je u suradnji sa Balkan Documentary Center - Bugarska, Mediteran Film Festival Široki Brijeg i Dokufest Prizren.

2. izdanje SEED-a organizirano je za vrijeme 57. Međunarodnog festivala dokumentarnog i animiranog filma DOK Leipzig, koji se održavao od 27. listopada do 2. studenog 2014. Detalji o programu ovogodišnjeg SEED-a nalaze se u katalogu u privitku.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.