Preskoči na glavni sadržaj

Zima

view in english
  • 2011.
  • 16'
  • digibeta
  • boja

Muškarac hoda šumom, izgubljen i umoran. Pronalazi potok, a u blizini susreće mladu ženu. Ona mu pokazuje put do grada, no govori mu i da živi u blizini. Muškarac oklijeva, no kada ugleda mjesec, odlučuje se zaputiti prema gradu. Kada baci pogled u smjeru grada, djevojka odjednom nestaje. Shvaća da se nešto dogodilo, osvrće se oko sebe u strahu i najzad bježi. Pronalazi svoj auto, a dok pokušava doći do daha, pojavljuje se starac koji će mu posve promijeniti život.

Režija
Denis Lepur i Marko Stanić
Scenarij
Neven Trbović
Kamera
Tomislav Pović
Montaža
Tomislav Pović
Kostimografija
Morana Starčević
Glazba
Denis Lepur
Uloge
Živko Anočić, Judita Franković, Pero Kvrgić
Producenti
Denis Lepur, Marko Stanić, Neven Trbović
Produkcija
Kadar 22
Produkcija
Plavi Film

Marko Stanić režirao je, snimio i montirao dokumentarne filmove Welcome to Zagreb (2008., za američko tržište), Marija hoda tiho (2009.) i Vidimo se za godinu dana! (2013.). Radio je kao redatelj i direktor fotografije na glazbenim spotovima i reklamama te kao snimatelj televizijskih emisija, serija, sportskih emisija itd.

Denis Lepur radio je kao snimatelj glazbenih spotova i asistent snimatelja TV reklama. Radio je na filmovima Welcome to Zagreb (2008., suredatelj, snimatelj), Marija hoda tiho (2009., pomoćnik kamere, autor glazbe), Vidimo se za godinu dana! (2013., autor glazbe) i Potrošeni (2014., snimatelj).

Katalog hrvatskih filmova

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.