Preskoči na glavni sadržaj

Ta tvoja ruka mala

view in english
  • 2010.
  • 23'
  • redcam
  • boja

Noćna smjena jednog taksista povezat će sudbine nekoliko izgubljenih ljudi. Od ulaska u taksi do konačnog cilja dovoljno je vremena da se otkrije tajna, izmisli priča i počini zločin. Noćni putnici postat će suputnici u vožnji koja će Ivu Robića prevesti preko mosta, na mjesto s kojeg je povratak moguć samo u pjesmi.

Režija
Sara Hribar
Scenarij
Goran Ferčec
Kamera
Damir Kudin
Uloge
Mustafa Nadarević, Milena Dravić, Ksenija Marinković, Nataša Janjić, Jelena Veljača, Marija Omaljev, Elvis Bošnjak, Mia Biondić, Iskra Jirsak
Producent
Tomislav Vujić
Produkcija
Kult film
Koprodukcija
Akademija dramske umjetnosti (ADU), Planet b, Art Rebel 9

Sara Hribar (1986.) studira filmsku i TV režiju na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Trenutno radi na Hrvatskoj televiziji (HRT) kao scenaristica i redateljica. Napisala je scenarije, producirala i režirala dva nezavisna filma, kratki film Libertango (2009.) i srednjemetražni Pusti me da spavam (2007.) koji su osvojili brojne domaće i međunarodne nagrade.

Katalog hrvatskih filmova

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.