Preskoči na glavni sadržaj

Odraz

view in english
  • 2011.
  • 25'
  • HDCAM
  • boja

Luka radi u pošti i obrađuje mjenice visoke novčane vrijednosti. Beskrajno se trudi biti učinkovit i predan, no kolege mu se rugaju jer je drugačiji: nesiguran je, nije u vezi i muca kad je nervozan, strastveno voli biljke, a ponajviše mu se rugaju jer ne govori mnogo. Luku najviše brine kako se pomiriti s podvojenom ličnošću – stanjem od kojega mnogi potajno pate. Rješenje problema ukazuje mu se iznenada jednoga dana kada se pogleda u ogledalo. 'Drugi Luka' odlučuje izravnati račune s kolegama na poslu...

Režija
Martin Zenić
Scenarij
Martin Zenić
Kamera
Viktor Gloc
Uloge
Asim Ugljen, Filip Jurčić, Sven Šestak, Csilla Barath Bastaić, Antonija Stanišić, Marija Tadić
Producentica
Mirta Puhlovski
Produkcija
Metar 60

Martin Zenić (1979.) studirao je na Školi za likovne umjetnosti u New Yorku te Sveučilištu Guildhall u Londonu. Režirao je brojne epizode televizijskih dokumentarnih i igranih serijala, uključujući Jura Hura i Krim tim 2 te niz dokumentarnih priloga za emisiju Briljanteen. Autor je kratkih filmova Savana, Café Bizarre i Sinner. Radio je i kao pomoćnik snimatelja te pomoćnik produkcije na nekoliko TV serija, a režirao je i glazbene spotove.

Katalog hrvatskih filmova

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.