Preskoči na glavni sadržaj

Naša djeca

view in english
  • HR
  • 2024.
  • 93

Silvestar je već neko vrijeme najstariji Kolbas u svojoj obitelji. Roditelji su mu umrli, otac pred rat, majka nešto kasnije. Šezdeset i osam mu je godina. Imao je i malo mlađeg brata koji je umro od posljedica rata. Drugi je put oženjen. Ima troje djece: najstarijeg, Jakova, iz prvog braka, Evu iz drugog braka, rođenu postupkom umjetne oplodnje, kao i Antu, usvojenog iz dječjeg doma u dobi od osam godina.

Neka od pitanja koja redatelj postavlja u ovom filmu jesu: Kako djeca utječu na osjećaje i stavove te međusobni odnos njega i supruge? Kako on utječe ili je do sada utjecao na svako svoje dijete? Kakav odnos ima s kojim djetetom i daje li im svima jednako ljubavi? Mijenjaju li ga djeca? Čini li to svatko od njih na drukčiji način? Kako djeca vide njega i suprugu, a kako vide njihov odnos prema sebi?

Režija
Silvestar Kolbas
Scenarij
Silvestar Kolbas
Kamera
Silvestar Kolbas
Montaža
Denis Golenja
Oblikovanje zvuka
Tihomir Vrbanec, Luka Gamulin, Ana Grujić
Producenti
Nenad Puhovski
Produkcija
Factum
Distributer
Factum
Potpora
Hrvatski audiovizualni centar (HAVC), Gradski ured za kulturu Grada Zagreba

Katalog hrvatskih filmova

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.