Preskoči na glavni sadržaj

Krupni otpad

view in english
  • 2008.
  • 20'
  • boja

Kralj, energični poslovni čovjek, nenadano je upao u nevolju: i supruga i ljubavnica u isti su tren prozrele njegove pažljivo konstruirane laži. Zapravo, bio je to jedan od onih dana kada apsolutno sve krene krivo. Krupni otpad je priča u kojoj se ljudi ne susreću niti razgovaraju, a nagomilane probleme pokušavaju riješiti SMS porukama.

Režija
Igor Mirković
Scenarij
Igor Mirković
Kamera
Silvestar Kolbas
Montaža
Ivana Fumić
Scenografija
Ivo Ujević
Kostimografija
Larija Tatar
Glazba
Hrvoje Štefotić
Uloge
Elvis Bošnjak, Veronika Seferović, Fata Seferović, Lucija Šerbedžija, Marija Kohn
Producenti
Marina Andree Škop, Darija Kulenović Gudan, Nenad Sili
Produkcija
Studio dim
Koprodukcija
Vizije S.F.T.
Distribucija
Studio dim

Igor Mirković (1965.) je TV novinar i redatelj koji živi u Zagrebu. Od 1998. godine režira dokumentarne filmove. Dva njegova dokumentarna filma doživjela su značajan uspjeh: Novo, novo vrijeme / Tko želi biti predsjednik? (2001., u suradnji s Rajkom Grlićem) i Sretno dijete (2003.), glazbeni dokumentarni film o punk-rock pokretu u komunističkoj Jugoslaviji. Krupni otpad (2008.) njegov je prvi kratki igrani film. Uređivao je brojne TV emisije, radio je u novinama i na radiju. Direktor je Motovun Film Festivala. 2012. godine režirao je svoj debitantski dugometražni igrani film Noćni brodovi.

Katalog hrvatskih filmova

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.