Preskoči na glavni sadržaj

O filmskoj pismenosti i slovenskom izdanju Međuzvjezdanog filmološko-metodičkog priručnika: Moj dida je pao s Marsa u radioemisiji Izvan okvira

Povodom objave slovenskog izdanja Međuzvjezdanog filmološko-metodičkog priručnika: Moj dida je pao s Marsa, 16. rujna 2019. u radioemisiji Izvan okvira na HR 1 govorilo se o temi filmskog obrazovanja u Hrvatskoj. Sudjelovale su redateljica i producentica filma Moj dida je pao s Marsa Marina Andree Škop i producentica Darija Kulenović Gudan, iz zagrebačkog Studija dim, zatim docentica Jelena Modrić (ADU), jedna od triju autorica Međuzvjezdanog priručnika, te Uroš Živanović, voditelj Projekta filmske pismenosti u HAVC-u i ujedno urednik priručnika.

Emisija Izvan okvira, urednice Ivane Sučić, posvećena je politikama osnovnog i srednjeg obrazovanja, cjeloživotnog učenja te općenito temama koje zanimaju učenike, studente i profesore.

Cijelu emisiju možete preslušati ovdje, a na poveznicama doznajte više o izvornom hrvatskom izdanju priručnika, slovenskoj verziji te općenito o aktivnostima Projekta filmske pismenosti.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.