Preskoči na glavni sadržaj

Završeno snimanje kratkometražnog igranog filma Sola Lane Barić

U Visu je u nedjelju, 8. siječnja, pala zadnja klapa novog kratkometražnog igranog filma Sola, scenaristice i redateljice Lane Barić, u produkciji Focus Medije.

"Divno nam je bilo, prekrasna atmosfera na setu, zahvalna sam cijelom svom timu kao i svim Višankama I Višanima koji su nam pomogli u organizaciji te statistima i Hrvatskoj gradskoj glazbi Vis - hvala im na divnoj suradnji. Svi su nas toliko srdačno dočekali, osjećali smo se k'o da smo doma," rekla je scenaristica i redateljica Lana Barić

U filmu je riječ o Karli koja se nakon mnogo godina vraća na rodni otok gdje će je dočekati sve ono što je davno ostavila iza sebe.

Uloge tumače Marija Škaričić, Ivana Roščić, Snježana Sinovčić i Goran Marković.

Direktor fotografije je Mitja Ličen, scenografkinja Tajana Čanić Stanković, kostimografkinja Željka Franulović, majstorica maske Snježana Gorup, izvršni producent Ivan Perić, a producenti filma Irena Marković, Ivan Perić i Lana Barić. 

Film je sufinanciran sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra.

Naslovne fotografije: snimanje filma Sola
(fotografkinja: Glorija Lizde)

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.