Preskoči na glavni sadržaj

Zatvoren 8. Brač Film Festival 

U subotu 13. kolovoza svečano je zatvoreno osmo izdanje Brač Film Festivala. Nagrada publike za najbolji dugometražni igrani film pripala je naslovu Strahinja Banović, u kategoriji kratkometražnih pobjedu su odnijeli Pištolji i kacige, a iz dječjeg programa najboljim je proglašen film Ljeto kada sam naučila letjeti

Na ovogodišnjem Brač Film Festivalu, gledatelji su na rasprodanim projekcijama uživali u raznovrsnom filmskom programu, točnije u dugometražnim i kratkometražnim projekcijama, ali i dječjem programu.

Posljednju večer festivala posjetitelji su imali priliku pogledati projekciju sportske drame Zlatni dečko redatelja Ognjena Jankovića koji donosi priču o dvadesetogodišnjem perspektivnom nogometašu koji ulaskom u profesionalni svijet sve teže pomiruje privatni život sa zahtjevima vrhunskog sporta. 

Večer je završena dodjelom nagrada publike gdje je od svih prikazanih filmova za najbolji dugometražni izabran film Strahinja Banović, u kategoriji kratkometražnih pobjedu su odnijeli Pištolji i kacige, a od dječjeg programa je najboljim proglašen film Ljeto kada sam naučila letjeti

Sve ostale detalje potražite na službenim stranicama BFF-a

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.