Preskoči na glavni sadržaj

Započinje snimanje novog filma Zrinka Ogreste S one strane

U utorak 3. ožujka počinje snimanje novog cjelovečernjeg igranog filma S one strane redatelja Zrinka Ogreste, u produkciji Interfilma iz Zagreba, Zillion filma iz Beograda i Hrvatske radiotelevizije. Riječ je o psihološkoj ljubavnoj drami koja govori o zreloj ženi i njenoj želji za obnovom ljubavi izgubljene prije dvadeset godina.

Nakon šest međunarodno nagrađivanih dugometražnih filmova (Krhotine, Isprani, Crvena Prašina, Tu, Iza stakla, Projekcije), Ogresta nastavlja propitkivanje filmskih izražajnih sredstava u kreiranju priče, ovoga puta u suradnji sa scenaristom Matom Matišićem

Glavne likove tumačit će proslavljeni glumci Ksenija Marinković i Lazar Ristovski, a u filmu će se pojaviti niz dramskih prvaka poput Lele Margetić, Vinka Kraljevića, Ivana Brkića, Mate Gulina, Filipa Radoša i Alena Liverića te mladi glumci predvođeni Tihanom Lazović, Robertom Budakom, Iskrom Jirsak i Marijom Tadić. Producent filma je Ivan Maloča, direktor fotografije Branko Linta, ravnateljica filma Maja Vukić, majstor zvuka Mladen Pervan, scenografkinja Tanja Lacko, kostimografkinja Katarina Zaninović, a supervizor maske Slavica Šnur.

Film S one strane sufinanciraju Hrvatski audiovizualni centar i Filmski centar Srbije, na čijim je zasebnim natječajima projekt izabran, a trebao bi u cjelosti biti završen do konca godine.

Naslovne fotografije: Zrinko Ogresta; Ksenija Marinković i Lazar Ristovski

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.