Preskoči na glavni sadržaj

Započelo snimanje dugometražnog igranog filma Slatka Simona Igora Mirkovića

Počelo je snimanje dugometražnog igranog filma Slatka Simona u režiji Igora Mirkovića. Snimanje će se odvijati na području Grada Zagreba, Samobora, Zagrebačke županije i okolice Graza (Austrija).

Slatka Simona je film o ljubavnoj vezi u virtualnom svijetu. Ona povezuje ljude koji se nikada nisu sreli, koji ne žive u istim državama i ne znaju s kime zapravo komuniciraju, ali grade odnose pune velikih emocija. Svi skrivaju identitete, svi lažu svima, ali jedni drugima otkrivaju svoje najdublje tajne, potpunim neznancima priznaju što nikome drugom ne bi. Umjesto njih, sve to govori Slatka Simona, fatalna ljepotica sa seks-chata. Ovo je film koji govori o virtualnim odnosima našeg doba, o milijunima naših susjeda koji chataju s potpunim neznancima, zaranja u svijet slojevitih emotivnih iskustava koje niti jedna generacija prije naše nije mogla iskusiti.

Scenarij i režiju potpisuje Igor Mirković, široj publici poznat kao redatelj filma Novo, novo vrijeme i TV serije Crno-bijeli svijet. Producent je Ivan Maloča (Interfilm).

Glavne uloge igraju Toma Medvešek, Jerko Maričić i Tina Keserović. U ostalim su ulogama Maja Mirela Jurić, Nela Kocsis, Kristijan Ugrina, Paško Vukasović, Luka Knez, Darko Stazić i Nikolina Prkačin i mnogi drugi.

Direktor fotografije je Ivan Zadro, scenografkinja Željka Burić, kostimografkinja je Ivana Zozoli Vargović, majstorica maske Sanja Hrstić, montažer Tomislav Pavlic, izvršni producent Bojan Kanjera i producent Ivan Maloča.

Film je sufinanciran sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra i HRT-a. 

Naslovne fotografije: snimanje filma Slatka Simona

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.