Preskoči na glavni sadržaj

Započele prijave za filmsku školu Frooom

Glumac Boris Bakal i njegova skupina Bacači sjenki pozivaju sve osnovnoškolce i njihove roditelje koji se u ljetnim danima nađu u Zagrebu na filmsku školu Frooom. Radionice se održavaju u tri petodnevna termina (29.6.-17.7.) u prostorima Hrvatskog filmskog saveza, Tuškanac 1.

Već četvrtu godinu za redom Bacači sjenki pojačani svojim suradnicima iz najrazličitijih profesija i umjetnosti - od psihologije do video mappinga - organiziraju intermedijalnu filmsku školu Frooom. I ove godine djeca i mladi u uzrastu od 8 do 13 godina mogu uživati u hladu Tuškanca te provesti prve dane ljetnih praznika u kreativnoj igri, stvaranju, gledanju filmova, diskusijama, ponekim svađama kreativnog potencijala i svemu onomu što šaroliki svijet Froooma nudi. 

Službeno otvorenje Froooma bit će obilježeno dan prije početna radionica, u nedjelju 28. lipnja u posljepodnevnim satima. U goste stiže nizozemski glazbenik i umjetnik Martien Groeneveld koji na svojim vlastitim instrumentima neobičnih oblika i ludih dimenzija stvara moguće i nemoguće zvukove. S njime se Frooom službeno otvara tog nedjeljnog posljepodneva u kinu Tuškanac. 

Prijave za samu školu se šalju na frooom.filmskaradionica@gmail.com ili na broj 098 98 29 347, kao i rezervacije na jednom od termina: 29. lipnja - 3.srpnja / 6.srpnja - 10.srpnja / 13. srpnja - 17. srpnja (prvi termin je već skoro popunjen!). 

Iza iste adrese krije se i stručni žiri koji pregledava autorske filmove budućih Frooomovaca na temu 'Zašto volim film' te do isteka zaliha dijeli besplatno mjesto na drugom i trećem terminu – stoga organizatori poručuju: 'djeco, primite svoje mobitele, fotiće i ostale gadgete u ruke, pokažite zašto volite film i uradak pošaljite na frooom.filmskaradionica@gmail.com!'. 

Ostale informacije dostupne su na ovoj poveznici, a detaljan opis radionice na poveznici s desne strane. 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.